Με τον Rosberg η Mercedes στις δοκιμές τής Pirelli

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Μετά από την άρνηση των McLaren και Force India να πάρουν μέρος στις δοκιμές που θα κάνει η Pirelli για τα ελαστικά τού 2014, έμειναν 4 ομάδες που θα γράψουν χιλιόμετρα για την ιταλική εταιρεία: η Red Bull, η Mercedes, η Ferrari και η Toro Rosso.

Η Mercedes ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε ανακοινώσει τον ή τους οδηγούς με τους οποίους θα πάρει μέρος. Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο Nico Rosberg θα τους εκπροσωπήσει και στις 3 ημέρες των δοκιμών στο Μπαχρέιν που ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται στην Πέμπτη.

Θυμίζω ότι στις υπόλοιπες ομάδες, ο Sebastien Buemi θα οδηγήσει για τη Red Bull και τις 3 ημέρες· η Ferrari θα έχει μαζί της τον Pedro de la Rosa την πρώτη και δεύτερη μέρα, και τον Jules Bianchi την τρίτη ημέρα· η Toro Rosso τον Jean-Eric Vergne την πρώτη ημέρα και τη δεύτερη το πρωί, και τον Daniil Kvyat το απόγευμα της δεύτερης ημέρας και όλη την τρίτη μέρα.

[Πηγή: Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...