Το νούμερο 14 θα πάρει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

GP INDIA F1/2013

Οι οδηγοί διαλέγουν σιγά-σιγά τον αριθμό που θα βρίσκεται μόνιμα στα μονοθέσιά τους μέχρι να φύγουν από τη Formula 1, εκτός αν γίνουν Πρωταθλητές· τότε, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο νούμερο 1 και στον σταθερό τους αριθμό, όπως λέει ο σχετικός κανονισμός τής FIA, δηλαδή όπως ισχύει και στο MotoGP.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται πάντα στους μεγάλους οδηγούς. Ο Fernando Alonso είπε τον αριθμό που θα διαλέξει για να βρίσκεται στο μόνιμα στο μονοθέσιό του, διαλέγοντας το νούμερο 14. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση και με το 2014, αλλά δεν είναι έτσι, καθώς ο Ισπανός εξηγεί τον λόγο που επέλεξε τον συγκεκριμένο αριθμό.

Θα χρησιμοποιήσω το 2014. Είναι ο τυχερός μου αριθμός από το 1996, όταν, ενώ ήμουν 14 χρονών, στις 14 Ιουλίου και το καρτ με το νούμερο 14 κέρδισα το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από τότε, πάντα χρησιμοποιώ το 14. Ελπίζω να είναι τυχερό για την επόμενη σεζόν.

Στους άλλους οδηγούς, ο Kimi Raikkonen έχει διαλέξει το 7, ο Felipe Massa το 19 και ο Valterri Bottas το 77. Ο Sergio Perez θέλει το 11, ο Nico Rosberg είναι ανάμεσα στα 5, 6 και 8, ενώ ο Jean-Eric Vergne θέλει ένα εκ των 21, 25 και 27.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα