Έτσι θα είναι η επόμενη γενιά της Chevrolet Camaro;

Σχετικά άρθρα

next-generation-chevrolet-camaro-previewed-8

Η Chevrolet Camaro ανανεώθηκε ελαφρώς για το 2014 με νέα πιο στενή γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Πολλοί λένε πως αυτό το περιορισμένο facelift δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί σχεδιαστικά η επόμενη γενιά αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία/διαρροή/δήλωση για το πώς μπορεί να μοιάζει το αυτοκίνητο.

2016 Chevrolet Camaro sketches (2)

Αυτό ίσως να αλλάζει λίγο τώρα καθώς μία σειρά σχεδίων και μινιατούρων 1:3 που αφορούν ένα concept της Camaro, έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες έγινε από τον Michael McGee κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης στη Chevrolet το περασμένο καλοκαίρι.

next-generation-chevrolet-camaro-previewed-6

Όπως είπα, ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουμε καμία απόδειξη για το ότι μπορεί να είναι όντως έτσι η επόμενη γενιά του Αμερικανικού muscle car. Αν όμως φανεί πως τα σχέδια έχουν σχέση με το νέο μοντέλο, θα έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς θα δείχνουν πως η Chevy παρατά τις κλασικές γραμμές για να πάει σε ένα εντελώς ριζοσπαστικό σχέδιο. Ένα σχέδιο που ίσως ξενίσει τους παραδοσιακούς πελάτες αλλά λογικά έχει στόχο ένα νεότερο κοινό. Εμένα προσωπικά δεν θα με χαλούσε καθόλου… είναι ένα εξαιρετικά υποσχόμενο σχέδιο.

[Πηγή: GMHighTechPerformance, GMAuthority]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...