Ecclestone: Η Red Bull δε θα βαρεθεί από την κυριαρχία της

Σχετικά άρθρα

Spanish F1 Grand Prix - Qualifying

Η ομάδα τής Red Bull Racing βρίσκεται στη Formula 1 από το 2005, αλλά έχει καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστή από 2009 και μετά, όταν ξεκίνησε η κυριαρχία της στο άθλημα. Η αυστριακή ομάδα έχει κατακτήσει 4 παγκόσμια πρωταθλήματα κατασκευαστών, 4 πρωταθλήματα οδηγών, 47 νίκες, 57 pole positions και 41 βάθρα, και όλα αυτά σε 165 αγώνες από το 2005 και σε 94 αγώνες από το 2009, όταν ήρθε η πρώτη νίκη.

Ο Bernie Ecclestone πιστεύει ότι αυτή η κυριαρχία δε θ’ αποτελέσει βήμα για έξοδο από το άθλημα, διότι ισχυρίζεται ότι οι συνεχείς επιτυχίες δεν κουράζουν τους Αυστριακούς.

Ο Dietrich Mateschitz είναι τόσο ανταγωνιστικός, λατρεύει τους αγώνα, και χαίρεται ότι κερδίζει το μονοθέσιό του. Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών δείχνουν ότι η ομάδα έχει κερδίσει περισσότερα απ’ ό,τι κάποιοι άλλοι. Επίσης, πού θα βρει καλύτερο μέρος για να διαφημίσει το εμπορικό του σήμα;

Ο 83χρονος ρωτήθηκε και για το τι πιστεύει ότι θα γίνει το 2014, μη τολμώντας να ονομάσει τον νικητή, κάτι που μόνο περίεργο δεν είναι, βάσει των πολλών άγνωστων παραγόντων που θα έχουμε τη νέα χρονιά.

Δεν μπορώ να ξέρω τον νικητή. Νομίζω ότι το 2014 θα εξαρτηθεί περισσότερο από τον κινητήρα. Θα κερδίσει αυτός που θα έχει τον καλύτερο κινητήρα.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...