FAIL Video: Ο Bam Margers χτύπησε την Lamborghini Murcielago Roadster του

Σχετικά άρθρα

Bam Margera

Ο Bam Margers ξαναχτύπησε! Θυμάσαι τη ζημιά που είχε πάθει η Lamborghini Gallardo όταν ο φίλος του είχε βάλει πετρέλαιο αντί για βενζίνη; Τότε, είχε αναγκαστεί να πληρώσει $45.000, αλλά θα πρέπει να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη (όχι ότι έχει οικονομικό πρόβλημα).

Τι συνέβη τώρα; Βρισκόταν μέσα στην μπλε Lamborghini Murcielago Roadster, και, για κάποιον λόγο, είχε βάλει την όπισθεν και κινούνταν προς τα πίσω. Εκεί, όμως, βρισκόταν ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, και το αποτέλεσμα ήταν υπάρξει επαφή ανάμεσα στα δύο οχήματα. Μπορεί η σύγκρουση να μην ήταν βίαιη, αλλά η ζημιά στο πίσω δεξί μέρος τής Lambo έγινε!

Φυσικά, ως γνωστός για την τρέλα του, όλο αυτό το ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube, κι εσύ μπορείς να το δεις στο video που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=dXYFB1VlUIY

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...