Ο Hamilton δηλώνει ότι η φυγή του Ross Brawn δεν ήταν μεγάλη απώλεια

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton Ross Brawn Mercedes Jerez Test

O οδηγός της Mercedes, Lewis Hamilton υποβάθμισε την αποχώρηση του Ross Brawn από την ομάδα του, επιμένοντας ότι δεν είναι μία σοβαρή απώλεια για τα ασημένια βέλη ή ακόμα και για τη Formula 1.

Ο Lewis Hamilton δήλωσε σχετικά:

Όταν αποφάσισα να πάω στη Mercedes είχα πολύ μεγαλύτερους λόγους από αυτόν (εννοεί τον Ross Brawn). Για μένα το ότι υπήρχε εκεί, ήταν ένα μπόνους , αλλά μόλις πήγα στην ομάδα είδα ότι είχε πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους.

Να προσθέσω ότι τα νέα αφεντικά του Βρετανού οδηγού θα είναι ο Paddy Lowe και ο Toto Wolff , με την εποπτεία όλων να την έχει ο Niki Lauda .

Ross-Brawn-New_2003996

Ο Βρετανός συνέχισε λέγοντας:

Αυτός (ο Brawn) ήταν ένα καλό αφεντικό, με μία πολύ καλή προσέγγιση η οποία δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που αναμένεται από έναν διευθυντή.

Όπως είναι γνωστό ο Brawn είναι αποφασισμένος να πάρει άδεια από τη Formula 1 τη φετινή σεζόν, έχοντας αποφασίσει να επανέλθει το καλοκαίρι του 2015.

Ο 28-χρονος Hamilton όμως δε σταματάει εδώ τις δηλώσεις του για τον Ross Brawn, αφού όπως συνέχισε, είπε ότι ακόμη και μια μόνιμη αποχώρηση του Brawn από το άθλημα, δε θα είναι ένα πλήγμα για την F1.

Η F1 θα συνεχιστεί, όποιος και αν φύγει από εμάς. Έτσι εγώ δεν το βλέπω ως μία απώλεια για το άθλημα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...