O Ferdinand Piech θέλει μια LaFerrari

Σχετικά άρθρα

Ferdinand Piech

Είναι γνωστό πως μόνο 499 τυχεροί θα γίνουν ιδιοκτήτες της LaFerrari, παρόλο που οι παραγγελίες για το νέο υπεραυτοκίνητο της Ιταλικής εταιρίας ήταν τουλάχιστον διπλάσιες. Ένα από τα κριτήρια που απαιτείται για την αγορά του νέου αυτοκινήτου της εταιρίας από το Maranello, είναι και η ιδιοκτησία τουλάχιστον 5 συνολικά Ferrari.

Ένας από αυτούς τους τυχερούς, πιθανότατα να είναι και ο Ferdinand Piech, που κάθεται στον θρόνο του ομίλου Volkswagen.  Ο εγγονός του αγαπημένου των Ναζί, Ferdinand Porsche, είναι στην λίστα των ανθρώπων που θέλουν την LaFerrari, δείχνοντας για άλλη μια φορά την μοναδικότητα του νέου αυτοκινήτου της Ferrari.

laferrari

Το κόστος του αυτοκινήτου προφανώς και δεν αποτελεί εμπόδιο για τον 76-χρονο, που αυτή τη στιγμή οδηγεί καθημερινά μια από τις δύο Bugatti Veyron που διαθέτει. Το αν θα γίνει ιδιοκτήτης ή όχι του αγαπημένου αυτοκινήτου των αναγνωστών του AutoBlog για το 2013 όμως, είναι ακόμα άγνωστο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της Ferrari Βορείου Αμερικής, ακόμα και ο Barack Obama “ίσως” να μπορούσε να αποκτήσει μια LaFerrari.

[Πηγή: AutoBild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...