Daniil Kvyat: Πάντα πρέπει να πιέζεις στο maximum

Σχετικά άρθρα

daniil kvyat

Ο νεαρός Ρώσος θα είναι ένας εκ των δυο, μέχρι στιγμής, πρωτοεμφανιζόμενων οδηγών για το 2014. Ο Kvyat αποτελεί δημιούργημα της Red Bull junior team, των φυτωρίων της Red Bull, η οποία ανακαλύπτει, σπονσοράρει και εξελίσσει την καριέρα νέων ταλέντων απ’ όλο τον κόσμο.

Σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις ως οδηγός Formula 1, μίλησε στο Ρωσικό κανάλι TV Rain, για τους στόχους που θα έχει κατά την παρθενική του χρονιά:

Δεν θέλω να κάνω τέτοιου είδους σχέδια. Πιστεύω πως πάντα πρέπει να πιέζεις στο maximum και στο τέλος να δεις τι κέρδισες από αυτό.

Αυτό που πιστεύω, είναι ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία ώστε να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις, ειδικά σε μια χρονιά όπου οι κανονισμοί έχουν αλλάξει τόσο πολύ. Οι ομάδες στο μέσο του grid, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βήματα προς τα εμπρός και πραγματικά ελπίζω πως θα το κάνουν.

Ίσως ο ενθουσιασμός να μιλάει για τον Kvyat, αφού στη σύγχρονη F1, ο οδηγός πρέπει να είναι πιο υπολογιστικός από ποτέ, έχοντας να διαχειριστεί δεκάδες πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε του χρόνου, με την εξοικονόμηση καυσίμου να αποτελεί βασικό πρόβλημα, τουλάχιστο στην αρχή της σεζόν, για οδηγούς και ομάδες.

F1 Grand Prix of USA - Practice

Η επιλογή του Kvyat για τη θέση στην Toro Rosso, αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη, αφού φαβορί ήταν ο πιο έμπειρος Antonio Felix da Costa. Πολλοί, συνδύασαν την κίνηση αυτή με την εθνικότητά του και το γεγονός πως το 2014 θα έχουμε το πρώτο Ρωσικό grand prix στο Sochi, ανοίγοντας το δρόμο για μεγαλύτερη αναγνώριση του brand της Red Bull σε αυτή αγορά. Ο Kvyat παραδέχθηκε ότι θα καλωσορίσει όποιον Ρώσο επενδυτή αποφασίσει να εμπλακεί με την ομάδα της Faenza.

Είναι μια μακρά διαδικασία και όχι τόσο εύκολη, αλλά φυσικά, είμαστε πάντα ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις με οποιοδήποτε χορηγό. Εάν υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις θα τις εξετάσουμε, καθότι χορηγοί από τη Ρωσία είναι πολύ ευπρόσδεκτοι.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...