Hakkinen: Ο Raikkonen θα κερδίσει τον Alonso

Σχετικά άρθρα

GP AUSTRALIA F1/2013

Ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν τους οπαδούς τής Formula 1 είναι το ποιος θα κερδίσει την εσωτερική μάχη για τη Ferrari, η οποία διαθέτει το καλύτερο οδηγικό δίδυμο για το 2014, που αποτελείται από τους Fernando Alonso και Kimi Raikkonen. Οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θεωρητικά θα έχουν μια δυνατή μονομαχία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, και οι οπαδοί είναι μοιρασμένοι για το ποιος θα βγει νικητής.

Ο Mika Hakkinen, ωστόσο, λέει πως ο “Iceman” θα κερδίσει τον “El Nano”, και ο λόγος δεν είναι άλλος οι κανονισμοί, εννοώντας ότι το στυλ τού Raikkonen είναι πιο κατάλληλο.

Νομίζω ότι το στυλ οδήγησης του Kimi είναι πραγματικά ιδανικό για τα turbo αυτοκίνητο. Ο Alonso πιέζει πολύ σκληρά, αλλά νομίζω ότι ο Kimi θα τον κερδίσει.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Φινλανδός πέρυσι ήταν η ίδια του η ομάδα, καθώς ακόμα του χρωστά χρήματα, ενώ οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Στη Ferrari, όμως, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Όλοι ξέρουν ότι οι Ferrari έχει τεράστιους πόρους για την ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ανάπτυξη δε θα σταματήσει ακόμα κι αν φύγουν καλοί μηχανικοί. Και ο Kimi δε θα πρέπει ν’ ανησυχεί για τα χρήματα, γιατί Ferrari έχει ό,τι χρειάζεται.

[Πηγή: Ilta Sanomat | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...