Manager Schumacher: Η κατάσταση του Γερμανού θεωρείται στάσιμη

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher 2

O Michael Schumacher βρίσκεται σε κώμα από τα τέλη του Δεκέμβρη, με την μάνατζερ του, την Sabine Kehm, να δηλώνει πως η κατάστασή του θεωρείται σταθερή.

Όπως θα θυμάσαι, ο Schumacher έπεσε πάνω σε έναν βράχο ενώ έκανε σκι στο Meribel της Γαλλίας, με το κράνος να του σώζει τη ζωή. Ο Γερμανός υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία με τους γιατρούς να κάνουν δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να απελευθερώνουν πίεση από τον εγκέφαλο, ενώ τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα ώστε να τον βοηθήσουν στην ανάρρωσή του.

Η Sabine Kehm δήλωσε πως η κατάσταση του Γερμανού επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 θεωρείται στάσιμη, απαντώντας στις φήμες κυκλοφόρησαν τη τελευταία εβδομάδα πως ίσως ο Γερμανός παραμείνει σε κώμα για την υπόλοιπη ζωή του.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...