Video: Ο Matt Farah μας παρουσιάζει το ταχύτερο Mitsubishi Lancer Evo στον Παναμά

Σχετικά άρθρα

maxresdefault

Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει το πάθος για τα αυτοκίνητα και όσο υπάρχει το πάθος για τα αυτοκίνητα, θα υπάρχει και το πάθος για την βελτίωση. Ο Παναμάς, αντικειμενικά, δεν είναι η πρώτη χώρα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν μιλάμε για βελτιωμένα οχήματα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν όμως και όπως μας αποδεικνύει ο Matt Farah στο τελευταίο επεισόδιο του Tuned, αυτά που υπάρχουν είναι κάτι παραπάνω από απλά αξιοπρεπή.

Τι εννοώ; Πάρε το Mitsubishi Lancer Evo VII που θα δεις και στο video. Μπορεί να φαίνεται σχετικά stock από πλευράς εμφάνισης και αν εξαιρέσεις το γεγονός πως ενώ είναι 7-άρι, “δανείζεται” κάποια εξαρτήματα τόσο από το 8-άρι όσο και από το 9-άρι, είναι όντως stock. Α ναι, και το αλεξίπτωτο… Ξέχασα το αλεξίπτωτο. Νομίζω αυτό είναι που προδίδει το λόγω Evo. Δεν είναι κάτι που βάζει ο άλλος για να “δειχθεί”. Δεν είναι η περιττή αεροτομή ή οι τεράστιες ζάντες. Δεν τοποθετείς αλεξίπτωτο για πλάκα!

Δεν θα σας κουράσω περαιτέρω όμως με περιττό μπλα-μπλα. Το μόνο που θα πω, είναι πως ο κινητήρας στο συγκεκριμένο Evo είναι “fully-built”, έχει διατηρήσει τον εργοστασιακό κυλινδρισμό του και αποδίδει 900 άλογα με μέγιστη πίεση υπερπλήρωσης τα 3.45 bar. Από τις καλύτερες ατάκες που έχει το video είναι η εξής: “Κάποιες φορές αλλάζω ταχύτητα στο χώμα, άλλες φορές αλλάζω στο χιόνι”. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Δες το video για να καταλάβεις.

[Πηγή: Drive via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα restomod της Jaguar XJS

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, ξεκινά μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η νέα...

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...