Manager Schumacher: Οι γιατροί έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία να ξυπνήσουν από το κώμα τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher Deutsche Vermogensberatung

Χθες μας έλεγε πως οι φήμες δεν ισχύουν, αλλά σήμερα η Sabine Kehm επιβεβαίωσε πως οι γιατροί στην Γκρενόμπλ έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία να ξυπνήσουν από το κώμα τον Schumacher.

Ο Γερμανός βρίσκεται σε τεχνητό κώμα για περισσότερο από έναν μήνα, με την Kehm να δηλώνει:

Η καταστολή του Michael έχει αρχίσει να μειώνεται προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη της διαδικασίας ώστε οι γιατροί να τον ξυπνήσουν από το κώμα. Ωστόσο αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες -ξανά από την Γαλλική L’Equipe– θέλουν τον Γερμανό να ανοιγοκλείνει τα μάτια του όταν ο Δρ Emmanuel Gay εκτελούσε νευρολογικές εξετάσεις των αντανακλαστικών του Schumacher, ενώ σύμφωνα με το Βρετανικό Sky Sports, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ανταποκρίνεται σε απλές οδηγίες των γιατρών. Η Kehm δήλωσε πως δεν θα αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τα ενδιάμεσα βήματα των γιατρών.

[Πηγή: L’Equipe, Sky Sports]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr