Tο BBC ετοιμάζει νέο παγκόσμιο κανάλι κυρίως για άνδρες με μπροστάρη το Top Gear

Σχετικά άρθρα

Top Gear

Αν θα ήθελες να βλέπεις περισσότερο των τρίο των παρουσιαστών του Top Gear, τότε αυτή η είδηση ίσως σε κάνει χαρούμενο. Όπως ανακοίνωσε το BBC ξεκινά ένα νέο παγκόσμιο κανάλι κυρίως για ανδρικό κοινό, με όνομα BBC Brit.

Το κανάλι θα ξεκινήσει να εκπέμπει από τα τέλη του 2014 με το BBC να το περιγράφει ως ένα κανάλι που θα προβάλει το καλύτερο βρετανικό περιεχόμενο που έχει να κάνει με την αυτοκίνηση, τις επιχειρήσεις, τα ντοκιμαντέρ, την περιπέτεια, το φαγητό, τη μουσική και τα σπορ.

Αρχικά για να δώσει ένα μεγάλο αβαντάζ το κανάλι θα προβάλει επεισόδια του Top Gear αλλά και το show Dragons’ Den του BBC.

Να θυμίσω πως η 21η σεζόν του Top Gear ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με τον Andy Wilman, παραγωγό του Top Gear να δηλώνει πως το Top Gear απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι διανοητικά 9 ετών.

[Πηγή: BBC, Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...