Video: Η μεγαλύτερη συλλογή μινιατούρων αυτοκινήτων βρίσκεται στη Βηρυτό

Σχετικά άρθρα

Screen Shot 2014-01-31 at 7.00.47 PM

Δεν γίνεται. Αν διαβάζεις Autoblog στη βιβλιοθήκη σου και στο γραφείο σου θα υπάρχουν και μερικές μινιατούρες αυτοκινήτων. Ωστόσο όσο μεγάλη συλλογή από αυτά και αν έχεις δεν μπορείς με τίποτα να συγκριθείς με τον Billy Karam από τη Βηρυτό του Λιβάνου.

Screen Shot 2014-01-31 at 7.09.33 PM

Η συλλογή του αριθμεί περισσότερα από 30.000 αυτοκινητάκια και 400 διοράματα και δικαίως έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ως ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή μινιατούρων αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Ο Karam είναι πρώην ερασιτέχνης οδηγός αγώνων και η μεγάλη αδυναμία του είναι τα μοντέλα της Porsche. Απόλαυσε τη τεράστια συλλογή του στο video που ακολουθεί και στη συνέχεια περιμένω τις δικές σου φωτογραφίες από τη συλλογή σου.

[Πηγή: Vimeo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...