Grosjean: Ο Kimi και ο Fernando μοιάζουν πολύ

Σχετικά άρθρα

2013 German Grand Prix - Sunday

Μετά τον Felipe Massa, πρώην teammate του Fernando Alonso, την άποψή του για την κόντρα RaikkonenAlonso έδωσε και ο πρώην teammate του Φινλανδού, Romain Grosjean. Και αν ο Βραζιλιάνος ήταν ξεκάθαρος, επιλέγοντας τον Alonso ως νικητή, ο Γάλλος ήταν πιο διπλωματικός στην απάντησή του, εκθιάζοντας και τους δυο πιλότους της Scuderia.

Εύχομαι καλή τύχη και στους δύο! Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Θα έχει ενδιαφέρον. Ο Kimi μοιάζει πολύ με το Fernando από πολλές απόψεις. Και οι δυο θέλουν να είναι το νούμερο ένα, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί.

Αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να μάθω από τον Kimi και το Fernando, είναι ότι ποτέ δεν τα παρατούν. Κάθε φορά που μπαίνουν στο αυτοκίνητο, παίρνουν το 100 τοις εκατό από αυτό, είτε πρόκειται για ένα καλό αυτοκίνητο ή για ένα κακό, είτε αν το οδόστρωμα είναι στεγνό ή βρεγμένο.

Ο Grosjean επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του στην ομάδα της Lotus, κάτι που έγινε πραγματικότητα έστω και με καθυστέρηση. Όμως τα πολλά προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, τόσο οικονομικά όσο και με τη φυγή στελεχών, μας προϊδεάζουν για μια μέτρια χρόνια στο Enstone. Σύμφωνα με Φινλανδικά δημοσιεύματα, ο Romain και ο μέχρι πρότινος μάνατζερ του και επικεφαλής της Lotus, Eric Boullier, διέκοψαν τη συνεργασία τους μετά από τη μετακίνηση του δεύτερου στη McLaren. Ο αντικαταστάτης του Boullier θα ανακοινωθεί από το γραφείο management της Gravity, πριν από το ερχόμενο τεστ στο Bahrein.

[Πηγή: TotalRace, Turun Sanomat | Photo Copyrights: Glenn Dunbar/Lotus GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...