Φήμες: Η Ferrari έχει βρει ένα καινούριο σύστημα το οποίο θα συζητηθεί

Σχετικά άρθρα

jerez-f14tt2

Μετά τις δοκιμές της Jerez έχουμε λάβει ένα αρχικό και αρκετά μικρό δείγμα αξιοπιστίας των νέων μονοθεσίων. Λέω αξιοπιστίας γιατί για όσο αναφορά την απόδοση, θα έπρεπε να ήμουν μάντης για να σου πω τι γίνεται ακριβώς το 2014.

Οι κινητήρες της Mercedes έγραψαν τους περισσότερους γύρους στο πρώτο τεστ με την Ferrari να ακολουθεί και την Renault να προβληματίζει. Σύμφωνα με παρευρισκόμενους στην πίστα της Jerez οι κινητήρες των Mercedes, Ferrari και Renault είχαν εντελώς διαφορετικό ήχο, και ειδικά αυτός της Ferrari σε σχέση με τους άλλους δύο.

Φήμες αναφέρουν, ότι ο υπεύθυνος σχεδιασμού της μηχανής της Ferrari, Luca Marmorini, έχει σχεδιάσει ένα καινοτόμο σύστημα, το οποίο σταματά τη ροή καυσίμου στην μονάδα ισχύος τη στιγμή που ο οδηγός δεν πατά το γκάζι. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνει την κατανάλωση και το φαινόμενο engine-braking.

Επίσης η Ιταλική ομάδα φαίνεται να έχει κάνει και εξαιρετική δουλεία και με την ψύξη του κινητήρα, κάτι που είναι πολύ θετικό και ζητούμε όλων των ομάδων φέτος. Ίδωμεν…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα