Wolff: Hamilton και Rosberg είναι καλύτεροι από τους Alonso και Raikkonen

Σχετικά άρθρα

986618025-27189322014

Ο εμπορικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, σε δηλώσεις του, προσπάθησε να αποποιηθεί τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του παρά την πολύ καλή αρχή που έκαναν στο πρώτο τεστ.

Ο Toto Wolff δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να μην έχει το καλύτερο μονοθέσιο, όμως διαθέτει το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στο grid.

Ο Αυστριακός δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το δίδυμο μας είναι το καλύτερο. Τα άλλα δύο (Alonso – Raikkonen) είναι ισχυρά, αλλά εγώ δε θα άλλαζα τους Hamilton και Rosberg για κανέναν στον κόσμο.

190388554-3611212912014

Ο Wolff συνέχισε κάνοντας αναφορά στον κινητήρα της Mercedes.

Η νέα μονάδα ισχύος έκανε περισσότερα από όσα αναμέναμε από αυτή, αλλά είμαστε επιφυλακτικοί. Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας, μας επέφερε οφέλη, όσον αφορά στη λειτουργία των συστημάτων και την αξιοπιστία. Η παροχή κινητήρων σε τέσσερις ομάδες, μας βοηθά να συλλέγουμε πληροφορίες, αλλά μόνο στη Μελβούρνη θα αξιολογήσουμε την απόδοσή μας.

Ο Αυστριακός, φαίνεται να αποδέχεται την άποψη που επικρατεί ότι υπάρχει πλεονέκτημα της Mercedes και της Ferrari έναντι της Red Bull ως κατασκευαστές σασί και μηχανής, για να δούμε τι λέει όμως:

Σε αυτό το στάδιο ναι, αλλά σίγουρα μακροπρόθεσμα θα έλεγα όχι. Η Red Bull και η Renault έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα: Ότι δεν έχουν τρέξει τις τέσσερις πρώτες ημέρες. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την ανατροπή της ιεραρχίας. Δεν είναι καλό για τη Formula 1 όταν ένας κατασκευαστής έχει πρόβλημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουν δυναμικά. Ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθουν λιγότερο από ότι πριν!

Ο Wolff συνέχισε κάνοντας αναφορά και στον Sebastian Vettel και τη Red Bull λέγοντας:

Πρώτον, έχουν έναν εξαιρετικό οδηγό. Δεύτερον, έχουν μια ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί πολύ καλά. Τρίτον, έχουν τους πόρους, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος η Red Bull να μην είναι και πάλι το σημείο αναφοράς.

Τέλος , ο Wolff μίλησε για την όψη των νέων μονοθεσίων της Formula 1 και δη για τις νέες αμφιλεγόμενες μύτες, αλλά και για τους νέους V6 κινητήρες.

Νομίζω ότι οι κινητήρες αυτοί έχουν τέλειο ήχο στις ευθείες κυρίως επειδή μπορείτε να ακούσετε και το σφύριγμα του turbo. Μου αρέσει, και οι επικριτές θα το συνηθίσουν. Είναι ένας εντυπωσιακός μοντέρνος ήχος.Όσο για τις μύτες, έχει ειπωθεί ότι η λύση της Mercedes είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες. Ειλικρινά, δεν ήθελα καμία από όλες τις άλλες, ακόμα και αν έχουμε μία πιο κλασική προσέγγιση. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εξετάζουμε ακόμα κάποιες πιθανές αλλαγές που θα έρθουν από την αεροδυναμική σήραγγα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...