Παρουσίασε και πάλι προβλήματα ο κινητήρας Renault της Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

Kvyat Toro Rosso Jerez

Μπορεί το πρόσφατο shakedown της Lotus να χάρισε μερικά χαμόγελα στους ανθρώπους της Renault, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τη δοκιμή της Toro Rosso. Η μικρή αδερφή της πρωταθλήτριας Red Bull, φαίνεται να αντιμετώπισε προβλήματα στις δοκιμές για “διαφημιστικό σκοπό” που πραγματοποίησε στη πίστα του Misano.

Η SRT9 στα χέρια του νεαρού Daniil Kvyat, κατάφερε να κάνει 70km από τα 100km που επιτρέπονται. Ένας από τους λόγους μπορεί να ήταν και η βροχή που έφτασε στη πίστα και εμπόδισε τον νεαρό Ρώσο να κάνει τους γύρους που ήθελε, με τα μη αγωνιστικά ελαστικά της Pirelli.

Οι πληροφορίες πάντως από την Ιταλία είναι απογοητευτικές για την εξέλιξη του νέου κινητήρα της Renault, καθώς ακόμα και οι 17-18 γύροι της Toro Rosso ήταν γεμάτοι προβλήματα, όπως και στις δοκιμές της Jerez. Το μονοθέσιο σταματούσε συνεχώς, με προβλήματα στο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας του ERS και σφάλματα στο λειτουργικό του. Εννοείται πως οι χρόνοι του Kvyat δεν ήταν πουθενά κοντά στους αντίστοιχους περσινούς χρόνους δοκιμών της πίστας.

Η Toro Rosso αποφάσισε φέτος να τοποθετήσει στα μονοθέσιά της κινητήρες Renault, όπως και η Red Bull, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα δοκιμών, που είχαν προγραμματισμένο για την Jerez. Επόμενη δοκιμή του Γαλλικού power unit σε μια εβδομάδα στο Bahrain.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...