Η Citroen ετοιμάζει το DS6

Σχετικά άρθρα

Citroen DS6 rendering

H Citroen φαίνεται πως ετοιμάζει το DS6, ένα μεγάλο οικογενειακό sedan το οποίο φιλοδοξεί να τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi A6, BMW 5-Series και Mercedes-Benz E-Class.

Θα αντικαταστήσει το C6 και θα έχει κοντά στα 5 μέτρα μήκος. Μηχανικά θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσα τους θα συναντάμε έναν τετρακύλινδρο turbo απόδοσης 240 ίππων και έναν turbodiesel απόδοσης 200 ίππων. Στα σκαριά βρίσκεται και μια υβριδική έκδοση, η οποία θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα της για περίπου 50 χλμ.

Ντεμπούτο θα κάνει το επόμενο φθινόπωρο και στη Γαλλία θα κοστίζει κοντά στις 36.000 ευρώ. Η Citroen θα το εξοπλίσει head-up displey, τετραζωνικό κλιματισμό και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη αφής.

[Πηγή: Autobild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...