Grosjean: Η φυγή του Boullier μας εξέπληξε

Σχετικά άρθρα

2013 Abu Dhabi Grand Prix - Friday

Την δύσκολη περίοδο στην οποία βρίσκεται, φαίνεται να ξεπερνά η ομάδα της Lotus, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού της Romain Grosjean. Τα οικονομικά προβλήματα στο Enstone είναι πλέον δεδομένα, η συμφωνία με την Quantum έπεσε στο κενό, ο επικεφαλής της ομάδας και μάνατζερ του Grosjean, Eric Boullier, μεταπήδησε στη McLaren χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του, το ίδιο έπραξαν και άλλα σημαντικά στελέχη της ομάδας, ενώ το νέο μονοθέσιο έχασε το πρώτο χειμερινό τεστ στη Jerez. Ειδικά η μετακίνηση του Boullier, ήταν κάτι που εξέπληξε την ομάδα, όπως δηλώνει ο Grosjean.

Ήταν μεγάλη είδηση ​​και πραγματικά εξέπληξε ακόμα και μας. Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο και το καταλαβαίνω αυτό. Τώρα πρέπει να βρούμε κάποιον να τον αντικαταστήσει στο Enstone, επειδή ο Eric καθοδήγησε την ομάδα πολύ καλά.

Έχουμε περάσει από μια αρκετά δύσκολη περίοδο. Αλλά τώρα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αυτό είναι εξαιρετικό.

Μάλιστα, ο Grosjean δείχνει αρκετά αισιόδοξος για το νέο πρωτάθλημα και τις τύχες τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας, αφού όπως τονίζει, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το 2013 δεν τους εμπόδισαν στο να είναι ανταγωνιστικοί μέσα στις πίστες. Προφανώς, ο Γάλλος ελπίζει και φέτος να γίνει το ίδιο.

Αυτό δεν μας εμπόδισε από το να είμαστε στο βάθρο (πέρυσι). Ακόμη, ήμασταν οι μόνοι που στέκονταν απέναντι στη Red Bull.

Τώρα, ο προϋπολογισμός είναι ισορροπημένος και όλα είναι στη θέση τους.

Πέρα από τα αρνητικά, η Lotus είδε και κάποιες θετικές εξελίξεις, όπως οι συμφωνίες με τους χορηγούς Yotaphone και Saxo Bank, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η “μάχη” με τη McLaren για συμφωνία με τη Sony. Σε ό,τι αφορά τη θέση του επικεφαλής της ομάδας, δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις, με τα ονόματα των Whitmarsh και Quesnel να συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Gerard Lopez.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Andrew Ferraro/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...