Το νέο Fiat 500 έρχεται το 2016 και θα είναι κάπως έτσι!

Σχετικά άρθρα

fiat_500_front_0

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Fiat θα ακολουθήσει το παράδειγμα της MINI και θα ανανεώσει το δημοφιλέστατο 500ράκι.

Αν οι πληροφορίες αληθεύουν, το νέο Fiat 500 θα λανσαριστεί στην αγορά το 2016 και θα μοιάζει με τις εικόνες που σου παρουσιάζουμε. Όπως είναι φυσικό για ένα μοντέλο όπως το 500ράκι, οι στυλιστικές αλλαγές που θα γίνουν στο εξωτερικό του οχήματος, έχουν ως βασικό στόχο την ανανέωση αλλά χωρίς να “πειράξουν” τον ρετρό χαρακτήρα. Το –πρώην- λιλιπούτειο 500, θα μεγαλώσει κι άλλο σε μήκος και πλάτος ενώ οι εικόνες δείχνουν ολοκαίνουρια φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν ένα LED δαχτυλίδι. Αποτέλεσμα της αύξησης των διαστάσεων, είναι η βελτίωση των χώρων στην καμπίνα των επιβατών ενώ οι νέες αναλογίες, θα του δίνουν ένα πιο sport προφίλ.

fiat_500_interior_0

Αν όμως οι αλλαγές στο εξωτερικό είναι περιορισμένες, το ίδιο δεν θα ισχύει για το εσωτερικό. Εκεί, οι σχεδιαστές της Fiat είχαν μάλλον το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν και αν οι εικόνες αντιπροσωπεύουν το τελικό προϊόν, ο εσωτερικός διάκοσμος πάει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Όπως φαίνεται, τα μοναδικά κουμπιά στο ταμπλό του 2016 Fiat 500 θα είναι αυτά του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων ενώ όλα τα υπόλοιπα, αντικαθίστανται από touch χειριστήρια. Την παράσταση στο ταμπλό του ολοκαίνουριου 500 κλέβουν τόσο η μεγάλη οθόνη αφής, όσο και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων στον οποίο θα προβάλλονται διαφορετικές πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

fiat_500_rear

Σε αντίθεση με το Mini Cooper που θα προσφέρεται και ως πεντάθυρο όμως, το 500 θα διατίθεται μονάχα ως τρίθυρο. Ωστόσο υπάρχει στα σχέδια της Fiat η παρουσίαση ενός μεγαλύτερου hatchback με στυλιστικές επιρροές από το 500ράκι που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Πέραν αυτού όμως, η γκάμα του νέου 500 δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από αυτήν του τωρινού μοντέλου. Το ίδιο θα ισχύει και για τους κινητήρες που ωστόσο θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ισχύ και χαμηλότερη κατανάλωση. Αν και η τιμή του είναι ανταγωνιστική, να είσαι σίγουρος πως θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του τρέχοντος 500. 

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...