Η Ferrari αναγνωρίζει τους τίτλους τής Red Bull

Σχετικά άρθρα

GP MONZA F1/2013

Περισσότερα από 5 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ferrari κατέκτησε τον τελευταίο της τίτλο στη Formula 1. Ήταν το πρωτάθλημα κατασκευαστών το 2008 και κανένας μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Red Bull θα εξελιχθεί σ’ έναν σχεδόν άτρωτο αντίπαλο τα τελευταία 4.5 χρόνια. Η αυστριακή ομάδα έχει κατακτήσει τα 4 τελευταία πρωταθλήματα κατασκευαστών, τη στιγμή που ο Sebastian Vettel είναι 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αφήνοντας διψασμένους τους οπαδούς τής ιταλικής ομάδας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει οπαδούς να διαμαρτύρονται για κάποιες “παρανομίες” τής RBR, αλλά η ομάδα τού Milton Keynes έκανε πραγματικά την καλύτερη δουλειά απ’ όλους, και ο Luca di Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari το αναγνωρίζει αυτό.

Είχαμε κυριαρχήσει για 5 χρόνια, η Red Bull το έκανε για 4 χρόνια, και νομίζω ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Τους σέβομαι απόλυτα και τους επαινώ για ό,τι έχουν κάνει, γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψουμε. Θα δούμε.

Το ξεκίνημα της Ferrari στις χειμερινές δοκιμές μπορεί να χαρακτηριστεί καλό, δίχως να έχει σοβαρά προβλήματα με την F14 T, ωστόσο είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε αν όντως ο James Allison και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μονοθέσιο που θα επιτρέψει στους Fernando Alonso και Kimi Raikkonen να μάχονται για νίκες, και οι Ιταλοί ξέρουν καλά ότι έχουν πολλή δουλειά στην κατανόηση του νέου μονοθεσίου, αλλά και στην βελτίωσή του.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...