Στα 82 εκατομμύρια δολάρια ανέρχονται τα ανεξόφλητα πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα στο Detroit

Σχετικά άρθρα

Wes Tully

Το ρεπορτάζ που έκανε το WDIV σχετικά με τα πρόστιμα παράνομου παρκαρίσματος που δεν έχουν εξοφληθεί ακόμα στο Detroit, αναφέρει πως στην πόλη, οφείλονται παραπάνω από 82 εκατομμύρια δολάρια. Και μην ξεχνάς πως μιλάμε για μία πρακτικά χρεοκοπημένη πόλη που έχει μεγάλη ανάγκη αυτά τα λεφτά. Θα λύσουν το πρόβλημα; Σαφώς και όχι, αλλά θα ήταν μία καλή αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα που έκανε το τηλεοπτικό κανάλι, αποκάλυψε πως μεταξύ των μεγαλύτερων οφειλετών, είναι μία επενδυτική φίρμα που χρωστάει 15.355 δολάρια σε πρόστιμα και μία εταιρία μεταφορών που χρωστάει 14.210 δολάρια. Την άτυπη πρώτη θέση για τους ιδιώτες, κατέκτησε ένας κάτοικος που χρωστάει 13.500 δολάρια!

Το πρόβλημα είναι πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αν το πρόστιμο ξεπεράσει την 10ετία, για κάποιον περίεργο λόγο παραγράφεται. Εκτός αυτού, η πόλη έχει διάφορα προγράμματα που τρέχουν κατά τη διάρκεια του έτους και επιτρέπουν σε αυτούς που χρωστούν, να μην πληρώσουν ολόκληρο το ποσό για να εξοφλήσουν. Επομένως, οι πιθανότητες για την πόλη του Detroit να εισπράξει τα 82 εκατομμύρια δολάρια, είναι πρακτικά μηδενικές.

[Πηγή: WDIV]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...