Coulthard: Ο Di Resta χρειάζεται ρόλο στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Paul di Resta DTM

Ο Σκωτσέζος Paul Di Resta έχασε φέτος τη θέση του στο grid της Formula 1, έπειτα από 3 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας με την ομάδα της Force India. Η μοναδική επιλογή με προοπτικές ήταν αυτή της επιστροφής στο DTM, με την ομάδα της Mercedes. Ο Di Resta πήρε τον τίτλο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα το 2005, όμως μοναδικός του στόχος παραμένει η επιστροφή στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Στη Mercedes γνωρίζουν πολύ καλά ότι (η F1) είναι το μέρος που θέλω να είμαι και έχω την πλήρη υποστήριξή τους. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα για κάποια άλλη θέση (στη Mercedes).

Ο συμπατριώτης του Di Resta και πρώην πιλότος, David Coulthard, πιστεύει πως ο Toto Wolff είναι αρκετά έξυπνος και θα δώσει ρόλο στον 27χρονο, μέσα στην ομάδα της Formula 1. Κάτι που το κρίνει απαραίτητο, ώστε να έχει πιθανότητες επιστροφής ο Di Resta.

Σίγουρα βλέπω μια ευκαιρία για τον Paul εκεί, επειδή το αφεντικό της Mercedes motorsport, Toto Wolff, γνωρίζει το DTM πολύ καλά.

Εκείνος (Wolff) γνωρίζει τον Paul και τον έφερε στην ομάδα γιατί ξέρει ότι μπορεί να κάνει καλή δουλειά για τη Mercedes. Ο ρόλος του τρίτου οδηγού θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Paul. Αποτελεί γνωστή ποσότητα, μπορεί να οδηγήσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και μπορεί να το οδηγήσει γρήγορα. Ελπίζω να του δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Αν δεν το κάνει, μπορεί να είναι δύσκολο να βρει το δρόμο του πίσω στη Formula 1, εξαιτίας της πολιτικής και οικονομικής φύσης της επιχείρησης.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...