Horner: Είμαστε πίσω 10 μέρες δοκιμών

Σχετικά άρθρα

160867068KR00096_F1_Testing

Ο πρόεδρος της Red Bull, Christian Horner, σε χθεσινές δηλώσεις του μετά το τέλος της δεύτερης μέρας και χωρίς να γνωρίζει τη σημερινή πολύ άσχημη μέρα της ομάδας του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε ότι ή ομάδα του είναι πολύ πίσω σε δοκιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο SkySports είπε:

Αυτή είναι η δέκατη μέρα δοκιμών και εμείς είμαστε δέκα μέρες δοκιμών πίσω. Μας έχουν μείνει δύο μέρες(μία με την σημερινή)και ο Daniel είχε μία πολύ θετική ημέρα, κάνοντας μεγάλες αποστάσεις και μικρές αποστάσεις κάτι που είναι ένα βήμα μπροστά και μας επιτρέπει για πρώτη φορά να κοιτάξουμε την απόδοση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι έχουμε ένα καλό σασί. Εμείς απλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό στη Μελβούρνη και να το εξελίξουμε στους επόμενους αγώνες. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Renault, όλες οι επιτυχίες μας έχουν έρθει μαζί τους. Υπάρχουν μερικοί πολύ έξυπνοι άνθρωποι στο εργοστάσιο της Renault στο Viry και είμαι σίγουρος ότι θα επιλύσουν τα προβλήματα.

F1 Testing in Bahrain - Day Two

Σχετικά, με το αν η Red Bull και η Renault πιάστηκαν απροετοίμαστοι όσο αναφορά τα προβλήματα του μονοθεσίου και του κινητήρα ο Horner εξήγησε:

Ξεκινήσαμε το φετινό μας μονοθέσιο ίσως αργότερα από τους άλλους, επειδή πιέζαμε για το περσινό πρωτάθλημα. Όταν προετοιμάζεις το μονοθέσιο και προσπαθείς να το βελτιστοποιήσεις, μερικές φορές ξεπερνάς τα όρια και γι’αυτό μετά πρέπει να επανέλθεις λίγο. Για αυτό είναι δοκιμές άλλωστε. Έτσι, υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνουμε και είμαστε σίγουρα πίσω, αλλά πιέζουμε σκληρά για να καλύψουμε τη διαφορά.

[Πηγή: SkySports]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...