Άλλαξε γνώμη ο Ecclestone: Φαβορί για τον τίτλο ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Ecclestone

Πριν από έναν μήνα, ο Bernie Ecclestone έδωσε το χρήσμα τού φαβορί για τον παγκόσμιο τίτλο στον Nico Rosberg, αλλά ο 83χρονος φαίνεται πως δεν ήταν σίγουρος για τη γνώμη που είχε τότε. Γιατί το λέω αυτό; Διότι πλέον ο Βρετανός λέει πως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου είναι ο άλλος οδηγός τής Mercedes AMG, ο Lewis Hamilton.

Φυσικά, εξηγεί τον λόγο που πιστεύει ότι ο πρώην οδηγός τής McLaren θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν με περισσότερους βαθμούς.

Ο Lewis Hamilton θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα και θα είναι επίσης ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Το λέω επειδή έχει το καλύτερο μονοθέσιο και είναι ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Ecclestone αναφέρθηκε, φυσικά, και στον αγαπημένο του οδηγό, λέγοντας ότι ο Sebastian Vettel θα είναι ο καλύτερος οδηγός φέτος.

Θα είναι ο καλύτερος σ’ αυτούς τους νέους και περίπλοκους κανονισμούς, όταν το μονοθέσιό του τού δώσει την ευκαιρία να το κάνει.

Και ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, παίρνει θέση. Φαβορί γι’ αυτόν είναι ένας από τους δύο οδηγούς τής Mercedes, αλλά δεν τολμά να πει ποιος από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο.

[Πηγή: Sport Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...