H νέα Mercedes E-Class θα είναι πιο σπορ και διαθέσιμη σε πέντε εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

DSC_0602

H Mercedes E-Class παρουσιάστηκε το 2009, ενώ πέρσι η γερμανική εταιρία πραγματοποίησε ένα εκτεταμένο οπτικό και μηχανικό facelift. O κύκλος ζωής της έχει μπει στη τελευταία φάση του και σε περίπου δύο χρόνια θα έχουμε το νέο μοντέλο.

Όσο νωρίς και αν σου ακούγεται όμως έχουν κυκλοφορήσει ήδη κάποιες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο. Έτσι, εκτός από το νέο αεροδυναμικό σχεδιασμό, η E-Class θα έχει και πιο σπορ συμπεριφορά. Θα βασίζεται πάνω σε μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα, που συνολικά θα του χαρίζει μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σύγκριση με το σημερινό μοντέλο.

Θα είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά στυλ αμαξώματος, τα οποία θα είναι το κλασικό sedan, μια έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, το station wagon, η coupe και η cabrio.

2354266281291064217

Μηχανικά είναι πολύ νωρίς να κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι θα της τοποθετηθεί ένας 3-λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά twin turbo κινητήρας με δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις, μια κοντα στα 370 άλογα και μια στα 435 άλογα. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχει ένας νέος 2.9-λίτρων απόδοσης 313 και 400 ίππων. Φυσικά δε θα λείψει και μια υβριδική έκδοση, που θα συνδυάζει έναν 2-λιτρο βενζινοκινητήρα ή (και) πετρελαιοκινητήρα με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει κοντά στους 122 ίππους.

Δεν έχουν παρά να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για το νέο αστέρι της γερμανικής εταιρίας.

[Πηγή: Autobild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...