Η Mercedes-Benz C350e plug-in hybrid θα είναι διαθέσιμη από τον Γενάρη

Σχετικά άρθρα

Mercedes_Classe_C_2015_003

Τι και αν η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει επίσημα στο κοινό την C350e plug-in hybrid στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015; Η υβριδική έκδοση της C-Class (C350 Plug-In Hybrid) θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τον επόμενο μήνα.

Η C-Class Plug-In Hybrid εκτός από την επιπλέον θύρα φόρτισης, θα διαθέτει επίσης ενεργή γρίλια στη μάσκα που θα βελτιώσει την αεροδυναμική, όταν ο κινητήρας δεν χρειάζεται επιπλέον ψύξη, ενώ στο εσωτερικό που θα είναι σχεδόν ίδιο με το κανονικό μοντέλο, διαθέτοντας μια αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος COMAND, που θα εμφανίζει τις υβριδικές πληροφορίες.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε την Mercedes C180

Μηχανικά θα διαθέτει έναν 4-κύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0-λίτρων απόδοσης 208 ίππων, που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 60 kW (80 ίππων). Το υβριδικό σύνολο θα συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο, με την υβριδική C-Class να μπορεί να κινηθεί με τον ηλεκτροκινητήρα της για 30 χλμ, με τη μέση κατανάλωση να κυμαίνεται κοντά στα 2,5 λίτρα/100 χλμ. Η μπαταρία και τα ηλεκτρονικά προέρχονται από την μεγάλη αδερφή S500 Plug-In Hybrid, με την Mercedes-Benz με αυτόν τον τρόπο να μειώνει το κόστος παραγωγής, και να επιταχύνει την ανάπτυξη του μοντέλου. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η Γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει συνολικά 10 υβριδικά μοντέλα.

Bonus! Δες ακόμη μια rendering προσπάθεια για την Sportcoupe έκδοση της C-Class που θα περάσει στη παραγωγή

Mercedes-Benz C-Class Sportcoupe

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H BYD θέλει τα νέα plug-in υβριδικά της να έχουν αυτονομία 2.000 χλμ.

H BYD χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα της ως NEV, από τα αρχικά New Energy Vehicle που μεταφράζεται σε όχημα νέας ενέργειας, με τη γκάμα της...

Ανάκληση για 105.071 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 32.308 GLE και 72.763 GLS που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που έχουν κατασκευαστεί...
Autoblog.gr