Ο τύπος με τις περισσότερες Lamborghini που έχεις δει ποτέ

Σχετικά άρθρα

veneno

Kris Singh. Σημείωσε αυτό το όνομα. Πρόκειται για τον δισεκατομυριούχο CEO της Tequesta Investments ο οποίος εκτός των άλλων λατρεύει τα αυτοκίνητα της Lamborghini και με τόσους ταύρους στο γκαράζ του, τον λατρεύει και η Ιταλική εταιρία η οποία του πούλησε την δεύτερη εκ των τριών Veneno.

Αν μπεις στο instagram του, θα διαπιστώσεις πως εκτός από την Veneno ο Singh έχει αρκετές ακόμη Lambo. Παραδείγματος χάρη μια Aventador Roadster LP720-4 50 Anniversario στο πράσινο χρώμα Verde Singh, ναι η Lamborghini έχει ονομάσει το συγκεκριμένο πράσινο χρώμα προς τιμή του.

Επίσης υπάρχει μια μπλε Aventador Roadster, μια γκρι-μαύρη-κόκκινη Aventador, μια μαύρη Lamborghini Murcielago LP-670 SV και ένα LM002. Απόλαυσε μερικές φωτογραφίες της συλλογής του στη συνέχεια, ενώ αξίζει μια ματιά το προφίλ του στο Instagram.

[Πηγή: Kris Singh Instagram]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...