Νοίκιασε μια Mercedes G63 AMG 6×6

Σχετικά άρθρα

Mercedes-G63-AMG-6x6-05

Πόσοι είναι εκείνοι που μπορούν να διαθέσουν το ποσό των 450.000+ ευρώ για να κάνουν δικό τους μια Mercedes-Benz G63 AMG 6×6; Για εκείνους όμως τους αμετανόητους που και θέλουν να μην ξοδέψουν μια περιουσία για ένα αυτοκίνητο, και θέλουν να το οδηγήσουν έστω και για μια ημέρα, μια Γερμανική εταιρία από τη Νυρεμβέργη μπορεί να το νοικιάσει.

Για να παίξεις με το θηρίο των 544 ίππων και των 760 Nm ροπής, πρέπει να αποχωριστείς 2.990 ευρώ από το πορτοφόλι σου, σαφώς λιγότερα από τις €19.000 που απαιτούνται για την ενοικίαση μια Veyron, ή τα €4.200 για μια Lamborghini Aventador.

Αν θέλεις να το νοικιάσεις για μια εβδομάδα τότε το ημερήσιο κόστος μειώνεται στα €2.590, ενώ για ένα Σαββατοκύριακο μαζί του απαιτούνται €5.990 για να διανύσεις με αυτό 300 χλμ.

[Πηγή: Miet24]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...