Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του 2014 Arrinera Hussarya

Σχετικά άρθρα

2014 Arrinera Hussarya production version 1

Οι Πολωνοί της Arrinera Automotive, έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγή του Hussarya. Η αλήθεια είναι πως από τότε που μας πρωτοπαρουσιάστηκε το Πολωνικό supercar, ο σχεδιασμός του έχει εξελιχθεί σε σημείο που αμφιβάλλεις για το αν πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο.

Την κίνηση του Hussarya έχει αναλάβει ένας 6.2 λίτρων supercharged V8 (από την C6 Corvette ZR1), ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 820 Nm ροπής. Συνδυάζεται δε με ένα αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο με paddles που έχει εξελιχθεί από την Ιταλική CIMA ενώ η ισχύς, καταλήγει φυσικά στους πίσω τροχούς. Σύμφωνα με την Arrinera, τα πρώτα tests έδειξαν πως το Hussarya πιάνει τα 100km/h σε 3.2 δευτερόλεπτα και ολοκληρώνει το 400άρι σε 11. Η τελική του, είναι περίπου 340km/h.

2014 Arrinera Hussarya production version 5

Η Arrinera χρησιμοποίησε χάλυβα υψηλής αντοχής για την κατασκευή του chassis ενώ συνθετικά υλικά θα χρησιμοποιηθούν για το αμάξωμα. Στόχος της εταιρίας είναι το Hussarya να μην ζυγίζει πάνω από τα 1.315 κιλά.

Όταν οι Πολωνοί είχαν παρουσιάσει το concept πριν μερικά χρόνια, είχαν πει πως η έκδοση παραγωγής θα κοστίζει περί τα 160.000 δολάρια αλλά τώρα φαίνεται να ανασκευάζουν. Το Arrinera Hussarya θα κοστίζει παραπάνω εξαιτίας σημαντικών βελτιώσεων που έγιναν στο αυτοκίνητο κατά την εξέλιξη του αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τους ερχόμενους μήνες και η εταιρία θα κατασκευάζει περίπου 100 οχήματα τον χρόνο.

[Πηγή: Arrinera Automotive]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...