Ο Schumacher δείχνει σημάδια αφύπνισης, σύμφωνα με την manager του

Σχετικά άρθρα

Monaco GP Saturday 26th May 2012 Photo: Crispin Thruston

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το περιβάλλον του Michael Schumacher, και συγκεκριμένα από την manager του, Sabine Kehm, η οποία είναι και η κύρια πηγή επίσημων δηλώσεων για την κατάσταση του 7 φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο τού Granoble από τις 29 Δεκεμβρίου.

Η Kehm, λοιπόν, αποκαλύπτει πως ο “Schumi” έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια αφύπνισης, αλλά και στιγμές που έχει τη συνείδησή του.

Ο Michael σημειώνει πρόοδο. Δείχνει να έχει στιγμές που έχει συνείδηση και στιγμές αφύπνισης. Είμαστε στο πλευρό του σε όλο αυτό το διάστημα της δύσκολης μάχης, και μαζί με τους γιατρούς στο νοσοκομείο τού Grenoble και συνεχίζουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή συμπαράσταση. Παράλληλα, σας ζητάμε να κατανοήσετε ότι δε θέλουμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες· αυτό είναι απαραίτητο για να προστατέψουμε την ιδιωτικότητα του Michael και της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζω ότι το AutoBlog δημοσιεύει μόνο επίσημες δηλώσεις για ό,τι αφορά τον 45χρονο και όχι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα