Raikkonen: Θέλω περισσότερες μάχες…

Σχετικά άρθρα

GP BAHRAIN F1/2014

O Φιλανδός οδηγός της Ferrari, Kimi Raikkonen δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, καθώς στους δύο φετινούς πρώτους αγώνες η καλύτερη θέση που έχει κερδίσει είναι η έβδομη στο GP της χρονιάς στην Αυστραλία.

Ο 34χρονος πλέον Raikkonen, θεωρεί ότι οι αγώνες στην F1 δεν είναι το ίδιο συναρπαστικοί. Για να δούμε όμως τι είπε ακριβώς:

Οι αγώνες θα έπρεπε να είναι περισσότερο συναρπαστικοί, θέλω περισσότερες μάχες, αληθινές μάχες ρόδα με ρόδα, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όταν θες να τερματίσεις με ένα τόσο εξελιγμένο μονοθέσιο.

Όσο για την Ferrari 14-T ο Φιλανδός αποκάλυψε το πασιφανές, ότι δεν ταιριάζει στο οδηγικό του στιλ.

Δεν ταιριάζει στο οδηγικό μου στιλ, αλλά αυτό δε φέρνει την καταστροφή εφόσον είμαι ικανός να μαζεύω ακόμα βαθμούς.

Domenicali-FFormula-Ferrari-Vettel

Οι φήμες οργιάζουν ότι στον Φιλανδό δεν αρέσει καθόλου το νέο στιλ της F1 και ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από αυτό. Όλες αυτές οι φήμες έρχονται στη δημοσιότητα τη στιγμή που ο Stefano Domenicali φωτογραφήθηκε όχι μία αλλά δύο φορές να συνομιλεί με τον Γερμανό super star της Red Bull, Sebastian Vettel!!!!

Ο Stefano Domenicali δήλωσε:

Στη Ferrari είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε στην ομάδα, είμαι σίγουρος ότι και ο Sebastian είναι και αυτός χαρούμενος, καθώς φαίνεται ότι η αγωνιστική του κατάσταση αλλάζει και θα είναι σε θέση να είναι και πάλι ανταγωνιστικός.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα