F1: Οι ομάδες επιθυμούν περισσότερο την εισχώρηση της F1 στο internet

Σχετικά άρθρα

1077377819321261701

Αθλητισμός και internet, είναι πλέον δύο έννοιες συνδεδεμένες όπως και σε πάρα πολλά άλλα θέματα εξάλλου, τι γίνεται με την F1 όμως;

Σύμφωνα με έρευνα του Bloomberg το επίσημο site της F1 βρίσκεται στην 39η θέση των πιο διαδεδομένων αθλητικών site στο internet, κάτι που δείχνει ότι η F1 δεν έχει επενδύσει πάνω στο κομμάτι αυτό, καθώς πάνω από αυτή βρίσκεται η Αμερικάνικη επαγγελματική πάλη (WWE) και το site της ομοσπονδίας του Αιγυπτιακού Ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα αυτά αν μη τι άλλο δεν είναι και τα καλύτερα για τον Bernie Ecclestone, ο οποίος σύμφωνα με φήμες έχει αρχίσει να σκέφτεται τρόπους για να το αλλάξει αυτό.

Ο Stefano Domenicali δήλωσε για το θέμα F1 και internet:

Η νέα γενιά θέλει να βλέπει τον αθλητισμό με διαφορετικό τρόπο, δε θέλουν να βλέπουν έναν αγώνα για μιάμιση ώρα. Αυτή είναι μια πρόκληση που πρέπει να πετύχουμε. Οι άνθρωποι σήμερα έχουν πιο παρορμητικό τρόπο ζωής. Πρέπει να έχουμε τα μέσα να είμαστε σε θέση να συνδεόμαστε μαζί τους.

Μετά από αρκετά χρόνια, φέτος έγινε μία γενναία αλλαγή του mobile app της F1, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσει πολλούς νέους σε αυτό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...