Αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Marussia, supercars τέλος

Σχετικά άρθρα

05a375c6

Ο Nikolai Fomenko, πρόεδρος της Marussia Motors, βάζει τέλος στην ενασχόλησή του με την κατασκευή supercars και κατ’ επέκταση στην ιδιοκτησία της ομάδας της Marussia. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό της Marussia Motors αποχώρησε μαζικά από την εταιρεία, ώστε να προσχωρήσει σε ένα, διαχειριζόμενο από την κυβέρνηση, τεχνικό ινστιτούτο.

Η εκπρόσωπος της ομάδας, Tracy Novak, αποκάλυψε πως επήλθε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με την Marussia Communications Limited να έχει πλέον τον έλεγχο, ενώ συνέχισε, τονίζοντας πως η Marussia F1 λειτουργεί ανεξάρτητα από την Marussia Motors για κάμποσο χρονικό διάστημα.

Marussia Β2

Το σχέδιο των supercar ήταν φιλόδοξο, αλλά είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να πετύχει στην αγορά.

Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο εταιριών (Marussia Motors και Marussia F1 Team) οικονομικά ή τεχνικά. Η ομάδα F1 λειτουργεί ανεξάρτητα για κάποιο καιρό. Δεν υπάρχει καμία απολύτως επίπτωση στη λειτουργία της ομάδας Formula 1.

Η ομάδα είχε ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν του 2014 και προσβλέπει σε επιτυχίες και την επιδίωξη των στόχων της.

Η Novak αρνήθηκε να σχολιάσει το πότε πραγματοποιήθηκε η αλλαγή ιδιοκτησίας ή να αποκαλύψει λεπτομέρειες γύρω από τη Marussia Communications.

[Πηγή: R-Sport | Photo Copyrights: Marussia F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...