Montezemolo: Θα παρθούν αποφάσεις – Φήμες γι’ αποχώρηση Domenicali

Σχετικά άρθρα

GP BAHRAIN F1/2014

Μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το φετινό ξεκίνημα για τη Ferrari. Η ιταλική ομάδα, στους 3 πρώτους αγώνες, έχει συγκεντρώσει 33 βαθμούς, όταν η πρωτοπόρος Mercedes έχει φτάσει τους 111. Η φτωχή συγκομιδή δεν οφείλεται σε προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά απόδοσης, καθώς το βάθρο ήταν μακριά και στους 3 αγώνες. Αποκορύφωμα της κακής εικόνας για τη Scuderia είναι οι μόλις 3 βαθμοί που πήρε στον αγώνα τού Μπαχρέιν, με τους Fernando Alonso και Kimi Raikkonen να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις τής 10άδας.

Φυσικά, απ’ όλη αυτή την κατάσταση, οι οπαδοί δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι και τα άκαρπα 5 περασμένα χρόνια έχουν γιγαντώσει την απογοήτευση τους, ζητώντας να γίνουν αλλαγές στις ηγετικές θέσεις τής ομάδας. Ο Luca di Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari, γνωρίζει ότι ο κόσμος κοντεύει να φτάσει στα όριά του βλέποντας την ομάδα σ’ αυτή την κατάσταση και υπογραμμίζει πως θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Ξέρω τι θέλετε να με ρωτήσετε. Η απάντησή μου είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα δουλεύουμε μέρα και νύχτα για να βελτιωθούμε και να πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει.

Την ίδια ώρα, η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport γράφει ότι δεν αποκλείεται να δούμε στο άμεσο μέλλον αλλαγή ηγεσίας στη Scuderia. Ο Stefano Domenicali έχει δεχθεί τα πυρά των οπαδών τής ομάδας και ίσως ο Montezemolo ν’ αντικαταστήσει τον Ιταλό με κάποιον πιο ικανό Πρόεδρο.

Στην Κίνα, η Ferrari θα έχει αρκετές αναβαθμίσεις, ελπίζοντας ότι θα δρομολογήσουν την αρχή γι’ αύξηση ανταγωνιστικότητας (όχι απλά απόδοσης). Η ανάγκη για βελτίωση είναι άμεση και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για τους τεχνικούς στο Maranello, γεγονός που αυξάνει την πίεση στο ιταλικό στρατόπεδο.

[Πηγή: Gazzetta dello Sport | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...