Ανακαινίζεται η πίστα του Interlagos

Σχετικά άρθρα

Interlagos

Εχθές οι υπεύθυνοι της πίστας του Interlagos στη Βραζιλία, ανακοίνωσαν ότι θα ξοδέψουν ένα ποσό κοντά στα 52.600.000 ευρώ για την αναβάθμιση της πίστας.

Η αναβάθμιση αυτή έρχεται να γίνει μετά την νέα συμφωνία που φαίνεται ότι έγινε, με τον Bernie Ecclestone να ανανεώνει το συμβόλαιο της πίστας έως το 2020. Εξαιτίας αυτής της ανανέωσης, οι διοργανωτές αποφάσισαν αυτή τη μεγάλη ανακαίνιση.

Η πίστα του Interlagos θα έχει νέα άσφαλτο, θα κατασκευαστούν νέες κερκίδες έτσι ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα, θα διαμορφωθούν καλύτερα οι εξωτερικοί χώροι μετά από παράπονα που είχαν οι ομάδες, ενώ επίσης θα ανακαινιστούν και τα pits και τα paddok των ομάδων.

Το Interlagos θα κλείσει τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου και θα επαναλειτουργήσει τον Οκτώβρη λίγο πριν το GP της Βραζιλίας, που είναι στις 9 Νοεμβρίου.

[Πηγή: AFP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...