Ferrari: Αρχικά, πρέπει να γίνουμε πρώτοι από τους δεύτερους

Σχετικά άρθρα

TEST F1 BAHRAIN 2014 © FOTO ERCOLE COLOMBO

Η Ferrari έχει γυρίσει σελίδα στα διοικητικά, μετά από την απομάκρυνση του Stefano Domenicali, και η ιταλική ομάδα θέλει ν’ ακολουθήσει τον πιο σύντομο δρόμο που οδηγεί στην κορυφή. Φυσικά, ο δρόμος αυτός απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά από τους τεχνικούς στο Maranello, οι οποίοι θα πρέπει να βελτιώνουν σημαντικά την F14 T σε κάθε Grand Prix και φυσικά θα πρέπει να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη για να μπορέσουν να φτάσουν τη Mercedes.

Για να το καταφέρουν, όμως, αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά τους, διότι δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι το ιταλικό μονοθέσιο δεν είναι το δεύτερο πιο ανταγωνιστικό αυτή τη στιγμή. Ο Διευθυντής Μηχανολογίας τής ομάδας, Pat Fry, τονίζει πως η Scuderia έχει σαν αρχικό στόχο να προσπεράσει τις ομάδες στο δεύτερο group δυναμικότητας πίσω από τη Mercedes για να μπορέσει να “χτυπήσει” τους Γερμανούς.

Προφανώς, δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να καλύψουμε τη διαφορά με τη κορυφαίες ομάδες, και η Mercedes είναι μπροστά από τους υπόλοιπους. Προς το παρόν, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να γίνουμε ή δεύτερη καλύτερη ομάδα. Αναζητούμε βελτίωση σε όλους τους τομείς του μονοθεσίου: power unit, αεροδυναμική και ανάρτηση. Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο μεγάλο βήμα προόδου μπορούμε σε κάθε Grand Prix.

Η ιταλική ομάδα θα έχει μαζί της μερικές αναβαθμίσεις στην Κίνα, κάτι που θα συμβεί και στην Ισπανία (9-11 Μαΐου), ελπίζοντας ν’ αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου της, όχι απλά η απόδοσή του.

[Πηγή: Ferrari | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...