H MG γιορτάζει τα 90 χρόνια της και παρουσιάζει το Dynamo EV Concept

Σχετικά άρθρα

MG-Dynamo-EV-Concept[10]

Η MG γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση της και παρουσίασε σε εκδήλωση στο κεντρικό Λονδίνο την τρέχουσα αλλά και την μελλοντική τεχνολογία της. Μέσα σε αυτήν, το Dynamo EVconcept. Ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα που σχεδιάστηκε ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο στο SAIC Motors European Design and Technical Center στο Birmingham και θυμίζει λίγο το 2008 Pininfarina B0 conceptπου εξελίχθηκε στο Bollore Bluecar. Μέχρι στιγμής, η MG δεν έδωσε καμία επιπλέον πληροφορία για το concept, το οποίο θα εκτίθεται στο Λονδίνο μέχρι τις 28 Απριλίου.

Στις 21-22 Ιουνίου, η MG θα διοργανώσει το MG90 Event στο Silverstone στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 90 χρόνων της. Στο event αυτό, θα παρελάσουν ιστορικά αυτοκίνητα της φίρμας μαζί με τα τωρινά μοντέλα της.

[Πηγή: MG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...