Δες το launch control της Mercedes A45 AMG μέχρι τα 150 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

170234

Πριν περίπου ένα μήνα είχαμε ακούσει τον βρυχηθμό της Mercedes A45 AMG και μας άρεσε τόσο πολύ, αλλά έλειπε κάτι από εκείνο το βίντεο.

Τι; Μια καλή εκκίνηση για να δούμε και τη κορυφαία ελκτική ικανότητα του γερμανικού hot hatch αλλά και το εξαιρετικό launch control που διαθέτει, διαθέσιμο στο πρόγραμμα οδήγησης Race Start Mode.

Όπως ξέρεις ο 2.0-λιτρο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας, με κωδική ονομασία M270 Evo, αποτελεί τον ισχυρότερο 2-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα μαζικής παραγωγής του κόσμου, αποδίδοντας 360 άλογα και 450 Nm ροπής και ο ήχος του κινητήρα είναι εκπληκτικός και αρκετά μπάσος.

Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG SPEEDSHIFT DCT με λειτουργία Race Start που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς με την αναλογία να μην ξεπερνά ποτέ το 50:50. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα με την τελική να περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα. Με το πακέτο “Performance package” η τελική θα αγγίζει τα 279 χλμ/ώρα.

 

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...