Η 2014 Camaro Z/28 έγινε sold out. Η Chevrolet θα κατασκευάσει 2.500 ακόμα

Σχετικά άρθρα

2014-chevrolet-camaro-z28

Μπορεί για πολλούς τα 75.000 δολάρια που κοστίζει η 2014 Chevrolet Camaro Z/28 να μοιάζουν πολλά, αλλά από ότι φαίνεται και τα 500 παραδείγματα που είχε προγραμματισμένα για παραγωγή η Chevy, έχουν ήδη πωληθεί.

Οι λόγοι, είναι προφανείς. Ένα αυτοκίνητο που δεν έχει πρόβλημα να σταθεί απέναντι στο φοβερό 2014 Nissan GT-R Track Edition, είναι εξ ορισμού ικανότατο. Όμως η Chevrolet, μέσω του αρχιμηχανικού της Camaro, Al Oppenheiser, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να περιορίσει την παραγωγή της Z/28 και πως θα κατασκευάσει 2.500 επιπλέον αντίτυπα με βάση το μοντέλο του 2015. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει η απαραίτητη ζήτηση, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω επέκταση της παραγωγής. Ωστόσο, η εταιρία προειδοποιεί τους υποψήφιους αγοραστές πως η Camaro Z/28 δεν προορίζεται για καθημερινό αυτοκίνητο. Είναι κατασκευασμένο και στημένο για πίστα ή μερικές γρήγορες διαδρομές και όχι για να πηγαίνεις για ψώνια ή τα παιδιά στο σχολείο.

Οι παραγγελίες για την 2015 Chevrolet Camaro Z/28 θα ξεκινήσουν σύντομα και θα είναι ανοιχτές για μόλις 4-6 εβδομάδες. Οπότε όσοι πιστοί, προσέλθετε.

ΠηγήAutoguide

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...