Το νέο Volkswagen Passat θα είναι ένα “μεγάλο βήμα” προς τα εμπρός

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Passat 2015 Spy Photo

Με τη νέα γενιά του Volkswagen Passat να δοκιμάζεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος, νέες πληροφορίες μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO του Volkswagen Group of America, Michael Horn, αποκάλυψε πως το 2016 Passat θα είναι ένα “μεγάλο βήμα” προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η ανανέωση του Jetta είναι ένα καλό βήμα. Το έκανε όμορφο, πιο sport και πιο δυναμικό. Αλλά είναι χαμηλά στην κλίμακα του τι μπορούμε να κάνουμε. Η ανανέωση του Passat είναι πολύ δυνατή. Πηγαίνουμε πολύ μακρύτερα.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Horn που σημειωτέον, έχει δει το αυτοκίνητο. Να θυμίσουμε πως το μοντέλο θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα είναι ελαφρύτερο από το σημερινό, με μεγαλύτερους χώρους και μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ. Θα εξοπλίζεται με τους γνωστούς Euro6TSI και TDI κινητήρες.

ΠηγήMotortrend

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...