Hakkinen: O Alonso έχει κερδίσει κατακράτος τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

hakk_2010

O Φιλανδός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Mika Hakkinen επιβεβαιώνει και αυτός με τη σειρά του την μέχρι στιγμής ήττα του συμπατριώτη του, Kimi Raikkonen, από τον team-mate του Fernando Alonso.

Για να δούμε τι δήλωσε ο συμπαθέστατος Φιλανδός οδηγός:

Ο Kimi έχει πολλά προβλήματα και πρέπει να τα λύσει. Ο Alonso απλά είναι καλύτερος από τον Kimi και δεν είναι μικρή η διαφορά τους. Μετά από τέσσερις αγώνες ο Kimi θα πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο. Το μονοθέσιό του δεν μπορεί να είναι τόσο κακό ώστε να μην μπορεί να ανταγωνιστεί τον Alonso. O Kimi πρέπει να βελτιωθεί και πρέπει να το κάνει γρήγορα. Ο εξομοιωτής είναι μία καλή εναλλακτική για να δοκιμάσει κάποια πράγματα.

Δε θα δώσω κάποια συμβουλή στον Kimi, γιατί είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε θα μπορέσει να βρει μία λύση στο πως θα μπορέσει να κερδίσει τον team-mate και πως θα μπορέσει να έχει μία αξιοπρεπή απόδοση στους αγώνες.

ΠηγήGPupdate

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr