Ανάκληση 70 Kia Sportage στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

kia-sportage-2011-live-at-geneva-2010-10

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης 70 Sportage SLe, με ημερομηνία παραγωγής από 7 Οκτωβρίου 2011 έως και 21 Νοεμβρίου 2012. Στα οχήματα αυτά, σε περίπτωση ατυχήματος, μέρος του συμπληρωματικού συστήματος συγκράτησης επιβατών και συγκεκριμένα ο προεντατήρας της ζώνης ασφαλείας οδηγού ενδέχεται να μην λειτουργήσει σωστά λόγω αποκόλλησης του εμβόλου του προεντατήρα κατά την ενεργοποίησή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Kia σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος κι εάν χρειαστεί αντικατάσταση του προεντατήρα ζώνης ασφαλείας οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...