Hamilton: Οι αντίπαλοι μπορεί ν’ αντεπιτεθούν ξαφνικά

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Το Ισπανικό Grand Prix μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Mercedes. Πέρα από το “1-2” που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει για τέταρτη συνεχόμενη φορά, είδε την ανταγωνιστικότητά της σε σχέση με τους υπόλοιπους οδηγούς ν’ αυξάνεται, σε μία πίστα που αρκετοί περίμεναν το αντίθετο. Ο τρίτος Daniel Ricciardo ήταν 49 δευτερόλεπτα πίσω από τις δύο Mercedes, διαφορά που ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής.

Παρόλο που κάποιοι πιστεύουν ότι κανένας δε θα μπορέσει να φτάσει φέτος τη Mercedes, ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η αντεπίθεση από τους ανταγωνιστές τους μπορεί να είναι ξαφνική, και φυσικά όλοι στο Brackley συνεχίζουν να εργάζονται για να το αποτρέψουν αυτό.

Αν κι έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή, μπορεί η αντίπαλοι μας να επιτεθούν ξαφνικά, συνεπώς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχω μια πολυάσχολη εβδομάδα εν όψει Μονακό, αλλά θα κάνω κάποια δουλειά στο εργοστάσιο πριν από το Grand Prix.

Είναι μια απαιτητική πίστα και με την υπερστροφή να δημιουργείται από την επιπλέον ροπή, θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τις μπαριέρες. Κάθε οδηγός λατρεύει το ταξίδι προς το Μονακό και σκοπεύω να διατηρήσω τη θετική δυναμική των τελευταίων τεσσάρων αγώνων.

Μετά από τον τελευταίο αγώνα, ο Βρετανός βρίσκεται στην πρώτη θέση τής βαθμολογίας, 3 βαθμούς μπροστά από τον Nico Rosberg. Στο παρελθόν, έχει δηλώσει πως το Μονακό αποτελεί την αγαπημένη του πίστα και μ’ ένα τόσο γρήγορο μονοθέσιο, θέλει να πάρει την 5η συνεχόμενη του νίκη, για ν’ αυξήσει τη διαφορά του στη βαθμολογία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...