Ειδικά σχεδιασμένα κράνη θα φορέσουν στο Μονακό οι οδηγοί της Sauber

Σχετικά άρθρα

Bn_59_mCMAA1dO4.jpg large

Ο αγώνας του Μονακό μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές κινήσεις από οδηγούς και ομάδες, με ειδικούς χρωματισμούς μονοθεσίων για το Grand Prix στο πριγκιπάτο, πάμπολλες προωθήσεις ταινιών, μέχρι και πολύτιμους λίθους να κοσμούν κράνη και μύτες μονοθεσίων (οι άνθρωποι της Steinmetz ακόμα ψάχνουν το διαμάντι που έφυγε από τη Jaguar του Klien το 2004).

Για το 2014, οι δυο οδηγοί της Sauber, Adrian Sutil και Esteban Gutierrez, θα φορούν ειδικά σχεδιασμένα κράνη. Αυτό του Γερμανού έχει ήδη δημοπρατηθεί και μετά τον αγώνα το ίδιο θα γίνει και με το κράνος του Μεξικανού, με τα έσοδα να διατίθενται στο ίδρυμα Gabrielle Angel, που είναι αφιερωμένο στην έρευνα κατά του καρκίνου.

ronnie_peterson__monaco_1974
Επίσης, με μια σειρά από εκδηλώσεις που προγραμματίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο, ο Marcus Ericsson θα αποτίσει φόρο τιμής στο συμπατριώτη του Ronnie Peterson, που κέρδισε τον συγκεκριμένο αγώνα 40 χρόνια πριν, το 1974.

Πρόκειται να είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας για όλους τους Σουηδούς οπαδούς, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε που ο Ronnie Peterson κέρδισε στο Μονακό το 1974. Είναι τεράστια τιμή για μένα να είμαι άλλος ένας Σουηδός οδηγός Formula 1, ακολουθώντας τα βήματά του, ειδικά αφούκατάγομαι από το ίδιο τμήμα της Σουηδίας όπως κι εκείνος, κι ενώ γνωρίζω ότι δεν θα αγωνιζόμαστε για τη νίκη, όπως έκανε εκείνος, θέλω να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ για να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτόν και την κληρονομιά του.

Έχουμε προγραμματίσει μερικά πολύ όμορφα πράγματα για τον εορτασμό της μνήμης του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του αγώνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι συναισθηματικό για τους ανθρώπους που είναι στο paddock σήμερα και τον θυμούνται.

[Photo Copyrights: Sauber F1 Team/Rainer Schlegelmilch]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα