Mattiacci: Δεν έχουμε προσεγγίσει τον Newey

Σχετικά άρθρα

GP MONACO F1/2014

Μετά από τον Chriastian Horner και τον ίδιο τον Adrian Newey, ήρθε η σειρά και της Ferrari να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν την ιταλική ομάδα να έχει συνομιλίες με τον Βρετανό για συνεργασία των δύο πλευρών. Είναι ένα θέμα που κάνει τους δημοσιογράφους να μπορούν να “πατούν” διαρκώς επάνω, διότι όλοι οι οπαδοί τής Ferrari θέλουν να δουν τον Newey να εργάζεται στο Maranello.

Ο νέος Πρόεδρος της Scuderia, λοιπόν, Marco Mattiacci ρωτήθηκε για το θέμα, αλλά η απάντησή του ήταν κατηγορηματική και φυσικά αρνητική:

Κατηγορηματικά, από την πλευρά μου, δεν έχω κάνει καμία προσφορά στον Adrian Newey. Είμαι ενήμερος γι’ αυτό και δεν έχει γίνει προσφορά από την πλευρά μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω δουλέψει σκληρά τον τελευταίο έναν μήνα. Στόχος μας δεν είναι να κάνουμε “ψώνια”, επειδή είμαστε μια φανταστική ομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό.

Το ίδιο δήλωσε και στην επίσημη συνέντευξη για το Grand Prix στο Μονακό, τονίζοντας και πάλι ότι δεν υπάρχει δόση αλήθειας σε όσα γράφονται από τον Τύπο.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...