Helmut Marko: Ο Lauda έκανε συγκεκριμένη πρόταση στον Newey

Σχετικά άρθρα

464823099XX00081_F1_Testing

Μετά τη Ferrari στο παιχνίδι της απόκτησης του καλύτερου και πιο επιτυχημένου αεροδυναμιστή του σπορ, Andrian Newey, φαίνεται να μπαίνει και η Mercedes.

Κατά τη διάρκεια του GP του Μονακό, ο νέος υπεύθυνος της Ferrari, Marco Mattiacci, αρνήθηκε ότι έκανε πρόταση πολλών εκατομμυρίων στον Andrian Newey.

Όμως νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η πρόταση της Ιταλικής ομάδας είναι η δεύτερη που έχει δεχθεί μετά από αυτή της Mercedes!!!!!

Ο Helmut Marko αποκάλυψε στην Αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung, ότι οι αντίπαλοι της ομάδας του δίνουν μέχρι και τα διπλάσια χρήματα για να προσεγγίσουν και να υπογράψουν συμφωνίες με το προσωπικό της Red Bull.

1001846584-1157152122014

Ο Helmut Marko επίσης στόχευσε συγκεκριμένα δύο ανθρώπους, τον Niki Lauda, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να αρπάξει από τη Red Bull τον Newey, καθώς είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και το 2000, όταν ήταν στην ομάδα της Jaguar.

Ο δεύτερος είναι ο Luca di Montetzemolo, ο οποίος μετέβη δύο βδομάδες νωρίτερα στην Bαρκελώνη κατά τη διάρκεια του Test των ομάδων για να κάνει την πρότασή του στον Newey.

Μέχρι νεωτέρας πάντως ο Andrian Newey θα παραμείνει στη Red Bull όπως επισήμανε ο Helmut Marko.

 

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα