Δύο τραυματίες σε ατύχημα στο οποίο ενεπλάκει ο Rosberg [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

due-feriti-durante-l-esibizione-di-rosberg-e-wehrlein-per-la-nazionale-tedesca-38539

Η Mercedes είχε οργανώσει στη βόρεια Ιταλία γύρισμα διαφημιστικού, για την προώθηση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, εν όψει του επερχόμενου Μουντιάλ. Πίσω από το τιμόνι των δύο αυτοκινήτων θα ήταν δύο κορυφαίοι Γερμανοί οδηγοί, ενώ δίπλα τους θα βρισκόντουσαν δύο ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Τίποτα όμως δεν πήγε καλά, καθώς το αποτέλεσμα των γυρισμάτων ήταν δύο τραυματίες, από τους οποίους ο ένας σοβαρά. Σύμφωνα με μαρτυρίες θεατών, ο οδηγός DTM, Pascal Wehrlein, για να αποφύγει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Nico Rosberg, κατέληξε εκτός δρόμου, παρασέρνοντας έναν τουρίστα και έναν υπεύθυνο ασφαλείας. Για καλή τους τύχη, κανείς από τους δύο οδηγούς δεν έπαθε τίποτα. Συνοδηγοί των δύο αυτοκινήτων ήταν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γερμανίας, Benedikt Hoewedes και Julian Draxler, οι οποίοι και αυτοί δεν έπαθαν το παραμικρό.

Ο σοβαρά τραυματισμένος τουρίστας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Bolzano, ενώ η Mercedes έβγαλε άμεσα ανακοίνωση για το συμβάν.

Συνέβη ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο αθλητικό κέντρο, όπου προπονείται η Γερμανική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Οδηγώντας σε κλειστή πίστα, ο Pascal Wehrlein τραυμάτισε δύο ανθρώπους οι οποίοι απροσδόκητα περπατούσαν στην πίστα.

Δεν μπορούμε να αναφέρουμε την σοβαρότητα των τραυματισμών, καθώς και οι δύο τραυματίες δέχονται ακόμα ιατρική βοήθεια. Ο Pascal Wehrlein δεν τραυματίστηκε.

Λυπούμαστε πολύ για το ατύχημα και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρχές για να διαλευκάνουμε τα αίτια του ατυχήματος.

Ανανέωση: Το ατύχημα φαίνεται πως προκλήθηκε, όταν ο Rosberg πάτησε απότομα φρένο, για να αποφύγει τους δύο ανθρώπους που περπατούσαν εντός πίστας. Ο Wehrlein έκανε απότομο ελιγμό για να αποφύγει τον Rosberg και έπεσε αυτός πάνω στον θεατή και τον υπεύθυνο ασφαλείας. Μέσω του Twitter του, ο Nico Rosberg δήλωσε:

Είμαι σοκαρισμένος από το ατύχημα. Οι σκέψεις μου είναι στους δύο τραυματίες και τους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

ΠηγήOmniCorse

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...