Spy Video: Audi RS3 με τον 2.5 TFSI στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

197101

Είναι σχεδόν σίγουρο πως το νέο Audi RS3 θα φορά τον 2.5 TFSI κινητήρα και όχι τον 2.0 TSI του Golf R 400. Αν ακούσεις προσεκτικά σε αυτό το νέο spy video του RS3 θα καταλάβεις πως ο ήχος που ακούγεται από τις εξατμίσεις του αυτοκινήτου προέρχεται από ένα πεντακύλινδρο μοτέρ.

Το συγκεκριμένο μουλάρι φορά το bodykit του S3 Sportback, αλλά τα μεγαλύτερα φρένα και οι μεγαλύτερες απολήξεις των εξατμίσεων, προδίδουν πως από κάτω του κρύβεται το νέο RS3.

Ο κινητήρας του θα αποδίδει τουλάχιστον 408 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο S tronic κιβώτιο τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη, που θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα αναμένεται να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα και θα παρουσιαστεί είτε στην έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο, είτε πέντε μήνες μετά, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015.

Στιλιστικά θα διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, μεγάλες ζάντες, μεγάλα φρένα με “πεταλούδες” μπροστά δισκόφρενα, διπλές οβάλ απολήξεις εξατμίσεων, φαρδύτερα μετατρόχια, πιο σκληρή και χαμηλή ανάρτηση και νέο πίσω προφυλακτήρα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...